HTML

Logó

Mentrópia, a közösség lapja

A www.mentropia.hu-t azért hoztuk létre, hogy a közösségben gondolkodó emberek médiuma legyünk.

Ebben a blogban pedig a háttérinformációkat osztjuk meg.

facebook

Erre-arra

a_média_Te_vagy - köszönetre

2010.10.22. 22:40 mimesis

 

Kedves Kristóf!

Először is köszönöm a lehetőséget. Köszönöm, hogy ilyen kis médiumként jelen lehettem a programban.

Azonban szeretnék hangot adni csalódottságomnak. Ez az érzés persze nem a közönség létszámából támadt fel, hiszen a közönség léte (vagy nem léte) sok tényezőtől függ. Sokkal inkább érzem ezt amiatt, hogy a szervezés, a háttérmunka kívánnivalót hagyott maga után.
Két nappal az esemény előtt, még e-mail-en próbáltunk egyeztetni az előadás mikéntjéről, amely kommunikációs csatorna nem kellőképpen dinamikus eszköz ilyen szűk határidő esetén, de emellett nehezményezem azt is, hogy előadásként lett számomra kommunikálva az esemény. Ezt úgy értelmeztem, hogy 15-20 percem lesz a Mentropia.hu-ról beszélni. Interjúról, beszélgetésről szó sem esett előzőleg. Igaz, a helyzetből adódóan (kevés hallgatóság) ez volt a legésszerűbb megoldás, hogy ne érezzem magamat nagyon hülyén. Sajnos, azonban magával az interjúval sem voltam megelégedve, mert az előadásra készülve sok mondanivalót összeszedtem, aminek a töredékét sikerült csak kimondanom, a számomra lényegtelennek tetsző kérdések között.

Véleményem szerint "a média Te vagy" esemény bemutatója lehetne korunk változásainak, e rendezvény kapcsán fókuszba kerülhetne az új média kultúra. Élőben találkozhatna a blogszféra, az online médiumok és az ezektől elválaszthatatlan közösségek, akik ma már egymásra hatva alakítják a tartalmat.
Fontosnak tartom e program hosszútávú működését.

Amennyiben a jövőben segítségre lenne szükségük szervezés, kommunikáció terén, nagyon szívesen járulnék hozzá ismereteimmel, tudásommal "a média Te vagy" sikeréhez.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget a megjelenésre!

Üdvözlettel:
Sablik Henrik
közösségi gondolkodó

www.mentropia.hu

2010.10.21. 17:43 keltezéssel, Asbót Kristóf írta:

Kedves Henrik!

Hálásan köszönöm, hogy eljöttél és beszélgethettünk a média Te vagy első (úttörő) rendezvényén.

Barátsággal,

krstf

 

 

 

 Asbót Kristóf

 kreatív igazgató

 

http://www.media-halo.blogspot.com/

http://www.medialog.hu/

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mentropia.blog.hu/api/trackback/id/tr832392009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása